Wat is Ontspanningsmassage?                                     

 

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Na de massage voel je je verkwikt en ontspannen.

Wat doet een Ontspanningsmassage voor u?
Een Ontspanningsmassage is ontspannend voor lichaam en geest. Heerlijk als u het druk hebt of erg gespannen bent. Door massage van de huid krijgt men een betere doorbloeding, dus goed tegen cellulitus.

Welke reacties kunt u mogelijk verwachten?
Tijdens de massage wordt de bloedsomloop en de lymfstroom gestimuleerd. De stofwisseling en de vochthuishouding worden beïnvloed.

Het is aan te raden om extra water te drinken na een massage, vanwege de afvalstoffen die vrijkomen.

 normaal-MassagebonAcceptant-rgb-180px
 Thaise voet en beenmassage:


De Thaise voet- en beenmassage is een geweldige vitaliserende, energetische en ontspannende massage. De massage richt zich op de voeten en onderbenen. 
De behandeling bestaat uit verschillende handgrepen, zoals strijkingen, knedingen en drukpuntmassage.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van vingers, duimen en handen. Uniek aan deze behandeling is het gebruik van voetstokjes om de reflexpunten op de voet nog effectiever te stimuleren.
Dit is een wat stevige massage.

Wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering van Zilveren Kruis. Bel je eigen maatschappij hoeveel zij vergoeden.

Bindweefselmassage:

In het bindweefsel zit bijvoorbeeld de zenuw die de maag aanstuurt. Wanneer u maagklachten heeft, is dat op deze plek, halverwege de rug, te merken. Hier is een verhoogde spanning voelbaar en de huid kan minder goed verschoven worden. Zo heeft elk orgaan een gebied of zone op de rug. Wanneer deze zone behandeld wordt met bindweefselmassage, kunnen de klachten in dat orgaan verminderen.

Bindweefselmassage kan een positief effect hebben op verschillende klachten zoals hoofdpijn en migraine, buik en borstkas aandoeningen, maag en darm aandoeningen, doorbloedingsstoornissen, chronische verkoudheid, gewrichtsproblemen en slapeloosheid. Bindweefselmassage kan ook toegepast worden voor huidaandoeningen zoals een verslapte of slecht doorbloede huid, cellulitis, striae en littekenweefsel.

€ 35,00 per half uur.

Fibrotherapie / massage:

Fibromyalgie geeft pijn in bindweefsel en spieren en heeft daarom ook de naam weke delen reuma gekregen.  Dit chronische pijnsyndroom kan ook voorkomen bij kinderen, tieners, mannen en ouderen. Naast spierpijn, spierstijfheid en pijn in de gewrichtsaanhechtingen en pezen gaat het vaak gepaard met extreme vermoeidheid, hoofdpijn en migraine, slaapstoornissen, geheugen- en concentratiestoornissen, angsten en depressies.

De Fybromassage Therapie is een massagevorm welke stress en pijn verminderd en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon. De behandeling is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen (tenderpoints) op het lichaam en richt zich daarnaast op de gebieden welke specifiek worden aangegeven.

Wellnessmassage
Zwangerschapsmassage
€ 35,00 per half uur / € 60,00 per 55 minuten
Gelaatsmassage (gezicht, nek en schouder) € 20,00 per behandeling
Thaise voet en beenmassage € 60,00 per behandeling
Fibrotherapie / massage € 35,00 per half uur 
Ayurvedischemassage € 60,00 per 55 minuten
Bamboemassage € 35,00 per half uur/ € 60,00 per 55 minuten
Rug nek en schoudermassage, aansluitend een scrub en pakking  € 65,00 per 55 minuten

Ook zwangere vrouwen kunnen terecht voor een heerlijke massage. Er is een tafel waar een buikuitsparing in zit.
 

IK GEEF GEEN EROTISCHE MASSAGES

Logo licentie Wellness