Hét adres voor zwangerschapsmassage in Apeldoorn

massagezwangerHet is belangrijk om regelmatig een moment voor uzelf te nemen en aandacht aan uw lichaam te schenken. Zeker wanneer u zwanger bent. In mijn praktijk in Apeldoorn geef ik zwangerschapsmassages die naast ontspanning, ook zeker verlichting kunnen bieden bij een aantal specifieke klachten.

Waarom massage

Een zwangerschap is een mooie, maar vooral ook zeer uitputtende periode voor uw lichaam. Des te meer baat heeft u bij een massage die ervoor kan zorgen dat huid en spieren zich weer kunnen ontspannen. Met verschillende knedingen, strijkingen en fricties zorg ik ervoor dat uw bloedsomloop en lymfestroom gestimuleerd worden. Daarnaast worden ook de stofwisseling en vochthuishouding beïnvloed door massage. Uiteindelijk zult u zich niet alleen meer ontspannen voelen, maar krijgt ook uw energieniveau vaak een positieve impuls. Maar wellicht wordt u al ontspannen wanneer u alleen al denkt aan de mogelijkheid om weer eens op uw buik te kunnen liggen, op een lekkere massagetafel met buikuitsparing.

Uw wensen

Met name de bekken en onderrug kunnen in veel gevallen klachten veroorzaken gedurende een zwangerschap, maar wanneer u mijn praktijk in Apeldoorn bezoekt voor een zwangerschapsmassage zijn dit zeker niet de gebieden waar de massage zich tot hoeft te beperken. Ik vind het erg belangrijk om te luisteren naar uw wensen en kan daarnaast vaak ook al snel aanvoelen wat u nodig heeft binnen een behandeling. Daarom zullen we de behandeling ook altijd van tevoren bespreken. Dit is een van de manieren waarop ik er voor wil zorgen dat de behandeling, in alles de rust en ontspanning brengt die u kunt gebruiken.

Massage bij In Ontspannen Handen

Bij In Ontspannen Handen heeft u de garantie dat ik uitgebreid de tijd zal nemen om u te masseren. Na afloop van de behandeling is er ook altijd nog ruimte om even rustig bij te komen met een glas water, wat ook het afvoeren van de losgekomen afvalstoffen ten goede komt. Bij In Ontspannen Handen kunt u altijd rekenen op massages van hoge kwaliteit, mede dankzij de vele opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd. Maar ook mijn ervaring zorgt ervoor dat ik precies weet er nodig is, om u weer even helemaal te laten ontspannen en uw klachten te lijf te gaan.

In Ontspannen Handen in Apeldoorn biedt zwangerschapsmassages aan voor €27,50 per half uur en €50,00 per minuten. Komt u voor het eerst bij mij dan ontvangt u 10% korting. Bent u nu tevreden over de behandeling. Schroomt u dan ook zeker niet om dit aan uw omgeving te laten weten. Wanneer er namelijk iemand op uw aanraden bij mij komt, ontvangt u weer 10% korting.