Reiki is het Japanse woord voor levens energie. Alles om ons heen bestaat uit energie.

Deze energie is constant om ons heen. Reiki is positieve energie en heeft een helende werking op ons lichaam en gemoedstoestand. We bezitten allemaal de capaciteiten om onszelf of een ander te genezen. Ik denk dan niet aan chronische klachten maar aan wat kleinere klachten. Denk maar eens wat er gebeurt als je je hoofd stoot. Je eerste reactie is om je hand erop te leggen. We laten deze hand niet eerder los voordat de pijn iets gezakt is. Hoe dit in ons lichaam ontwikkeld is, is persoonlijk. De een heeft dit bijvoorbeeld heel sterk en de ander veel minder.

Wat doet Reiki?

Iemand die Reiki geeft doet dit door middel van handoplegging. Doordat de Reiki energie in het lichaam komt wordt de energiestroming weer op gang gebracht. In ons dagelijkse leven maken we dingen mee die we moeten verwerken. Doordat we deze niet  goed verwerken, kan dit een blokkade in het lichaam te weeg brengen. Deze blokkade kan de energie in ons lichaam vertragen. Dit kan lijden tot bijvoorbeeld vermoeidheid en geestelijke klachten. Als er niet naar deze signalen van het lichaam geluisterdt wordt kan dat ergere lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Uiteindelijk kan dat tot chronische klachten lijden. Reiki heft blokkades op waardoor er energie vrijkomt die ons zelfgenezende vermogen weer in werking stelt. Reiki kan je net dat duwtje geven wat je nodig hebt om weer tot jezelf te komen.

Zit je veel te piekeren of heb je veel onrust is je lijf, dan kan Reiki een oplossing voor je zijn.

Een natuurlijke geneeswijze die gebaseerd is op de vitale levens energie.

Een behandeling kost € 50,00

Ook wil ik als er echt geen geld is kijken wat ik dan voor je kan betekenen, omdat ik vind dat iedereen hiervan gebruik moet kunnen maken.

Bel rustig voor de mogelijkheden.