Ontdek wat fibromassage voor u kan doen

massagefibroMassage kan veel voor u betekenen. Er zijn vele varianten, die veel meer brengen dan enkel ontspanning. De fibromassage is hier één van. Natuurlijk wilt u een dergelijke massage wel ondergaan bij een bekwaam masseur, waar u met uw persoonlijke klachten in een vertrouwde omgeving ontvangen wordt. In mijn praktijk In Ontspannen Handen bied ik u dit en nog veel meer.

Fibromyalgie

De ziekte fibromyalgie komt steeds vaker voor. Het chronische pijnsyndroom veroorzaakt pijn in het bindweefsel en de spieren, wat dus leidt tot spierstijfheid en pijn in de gewrichtsaanhechtingen en pezen. Maar ook minder voor de hand liggende klachten als extreme vermoeidheid, hoofdpijn en migraine, slaapstoornissen, geheugen- en concentratiestoornissen, angsten en depressies, kunnen het gevolg zijn van deze ziekte. De ziekte kan voorkomen bij zowel mannen als vrouwen en is daarnaast niet per definitie aan leeftijd gebonden.

De voordelen van de massage

Fibromassage is een massagevorm die ervoor kan zorgen dat de stress en pijn verminderen en kan dus zowel op fysiek, als mentaal niveau, een positieve bijdrage leveren. Dit blijkt ook uit het feit dat veel mensen een zeer positief effect ervaren met betrekking tot hun slaappatroon. De behandeling richt zich volledig op de gevoelige plaatsen op het lichaam, ook wel de tenderpoints genoemd. Daarnaast zijn de gebieden die u zelf specifiek aangeeft natuurlijk een belangrijke focus. Samen gaan we aan de slag om zoveel mogelijk verlichting van uw klachten te realiseren.

Ervaar de rust

Binnen mijn werkwijze doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat u in alle rust uw behandeling kunt ondergaan. Ik zal dan ook uitgebreid de tijd nemen voor uw massage en vooraf de behandeling met u bespreken. Na afloop heeft u de mogelijkheid om in alle rust bij te komen met een glas water, om alle afvalstoffen die bij de fibromassage zijn vrijgekomen, af te voeren. Door mijn ervaring en de vele cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd, kan ik u goed adviseren over de behandeling die het best bij u past en kunt u altijd rekenen op een massage van hoge kwaliteit.

Bij de eerste behandeling ontvangt u een korting van 10% en deze korting komt wederom tot uw beschikking, zodra iemand op uw aanraden bij mij langskomt voor een behandeling. Een fibromassage van een half uur kost €30,-.