Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen.
Deze therapie, toegepast met de juiste instelling en techniek, zal openheid, tolerantie, begrip en liefde aan onze medemens geven. Hierdoor worden niet alleen de fysieke, maar ook de psychische en emotionele aspecten van de mens op een positieve wijze erbij betrokken. Voetreflexologie is meer dan symptoombestrijding, omdat niet alleen de uiterlijke kenmerken worden bestreden.

Ziekte schuilt vaak in een verkeerde manier van denken bij ervaringen en bij onderdrukte en onverwerkte emoties. Geleidelijk kan hierdoor een blokkade of breuk ontstaan in de energievelden en/of energiebanen en daarmee in de samenwerking van verschillende organen in ons grofstoffelijk lichaam.

Als we onze voeten bekijken, dan kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op en in onze voeten.
Door het behandelen van deze zones gaat er een stimulerende werking uit naar het corresponderende deel van het lichaam.
Door deze therapie is de mens in staat zichzelf te helpen, zichzelf te genezen en/of in een betere conditie te brengen.

Wij behandelen de gehele voet,  dus niet klachtgericht. Een behandeling duurt 50-60 minuten.

Ik ben aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen BER Registratienr:8497

Per behandeling  € 65,00

 

Deze maatschappijen vergoeden de behandeling. Wil je het zeker weten neem dan contact op met je eigen verzekeringsmaatschappij. Vraag voor de zekerheid bij de verzekering even na betreft vergoeding.

  • Zilveren Kruis
  • Alles wat onder het Zilveren Kruis valt