In Ontspannen Handen Apeldoorn: Reiki met de juiste energie

massagereikiDe juiste behandeling bij de juiste praktijk
Blokkades kunnen op allerlei verschillende manieren in uw lichaam voorkomen en klachten veroorzaken. Wanneer u ervan uitgaat dat alles om ons heen uit energie bestaat, zal het niet moeilijk zijn om u voor te stellen dat blokkades ook op energieniveau kunnen voorkomen. Vanuit dit perspectief zijn er dan ook veel mogelijkheden om de meest uiteenlopende klachten te behandelen. Reiki is er daar één van. Maar u wilt natuurlijk wel door een therapeut worden behandeld, die de capaciteit en ervaring heeft om u zo goed mogelijk te behandelen. Wanneer u in mijn praktijk in Apeldoorn een Reiki-behandeling ondergaat, bent u hiervan verzekerd.

Reiki
De vertaling van het Japanse woord Reiki is levensenergie. Iedereen is in bepaalde mate in staat om zichzelf te genezen met behulp van (positieve) energie, die een helende werking op ons lichaam en onze geest kan hebben. Dit vermogen is echter niet bij iedereen even sterk ontwikkeld. In mijn geval ben ik in staat om door middel van handoplegging, waar nodig de energiestromen weer op gang te brengen.

Hef de blokkades op
De blokkade die ervoor zorgt dat de energie niet meer naar behoren stroomt, kan voortkomen uit het feit dat u bepaalde zaken die u in uw leven bent tegengekomen niet heeft verwerkt. Dit kan leiden tot geestelijke, en uiteindelijk zelfs lichamelijke, klachten. Soms zelfs van chronische aard. In mijn praktijk in Apeldoorn, heffen we met Reiki de blokkades op. De energie die hierbij vrijkomt zorgt ervoor dat uw zelfgenezend vermogen weer optimaal kan werken.

Tijd voor uw behandeling
Ik vind het erg belangrijk om uw vertrouwen in mij te belonen met een behandeling die in alles voorziet in wat uw nodig heeft. Ik neem dan ook alle tijd die nodig is voor uw behandeling en we zullen bijvoorbeeld van tevoren eerst rustig bespreken hoe de behandeling er uit zal gaan zien. Ook is er na afloop genoeg ruimte om rustig bij te komen.

Wanneer u bij In Ontspannen Handen in Apeldoorn een Reiki-behandeling wilt ondergaan, kost dit €50,-. Omdat ik vind dat iedereen eigenlijk van deze behandeling zou moeten kunnen profiteren, kunt u mij ook altijd bellen wanneer er echt geen financiële mogelijkheden zijn. Ik kijk dan graag wat ik in zo’n situatie voor u kan betekenen.