Klankschalen

 

Klankschalen zijn afkomstig uit Tibet, Nepal, China en Japan. Ze laten een fijnzinnig, zangerig geluid horen; het zijn natuurtonen. Door hun vorm en samenstelling brengen ze zuivere, subtiele klanken die ontspannend inwerken op onze energie.

Een klankmassage d.m.v. Tibetaanse klankschalen, gong, tingsha, zaphir windchime, rainstick, oceandrum en sjamaandrum kan een diepgaande ontspanning teweeg brengen. Je voelt je weer opgeladen, in harmonie met jezelf.

 

 

We kunnen tot diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning komen; vaak is er sprake van positieve gedachten, beelden en gevoelens van vrede.
Universele energie vind je overal. Ieder levend wezen heeft universele energie nodig om te functioneren. Ben je gezond en zit je lekker in je vel, dan stroomt deze universele energie ongehinderd door je lichaam. Maar als je klachten hebt die steeds terugkeren of je loopt in je leven steeds tegen dezelfde dingen aan, dan is de kans groot dat deze energiebanen gedeeltelijk of helemaal geblokkeerd zijn.

De kosten voor een klankmassage/meditatie zijn € 45,00 per behandeling.

Het is ook mogelijk om een klankmeditatie met meerdere personen mee te maken bij jou thuis, de kosten zijn dan € 17.50 per persoon. Minimaal 4 personen.

Bel rustig om te vragen naar de mogelijkheden.